Shtëpia e Kadaresë ndër më të vizituarat në Gjirokastër

Shtëpia e lindjes së shkrimtarit të shquar shqiptar Ismail Kadare është nga muzeumet më të vizituar në qytetin e gurtë të Gjirokastrës. Shtëpia është kthyer në një vend mikëpritës edhe për ngjarje të ndryshme të kulturës dhe letërsisë nga gjithë hapësira shqiptare.

|